1. Oziq-ovqat texnologiyasi | |
Kod | 3321000 |
Kasbiy mutaxassisliklar | Yog‘-moy mahsulotlarini ishlab chiqarish texnik-texnologi, biokimyo va vinochilik mahsulotlari texnik-texnologi, go'sht va go'sht mahsulotlari ishlab chiqarish texnik-texnologi, sut mahsulotlari ishlab chiqarish texnik-texnologi, non, makaron va qandolat mahsulotlarini ishlab chiqarish texnik-texnologi, elevator, un tortish, meva, sabzavot mahsulotlarini saqlash va qayta ishlash bo'yicha texnik-texnolog, pivo va alkogolsiz ichimliklar ishlab chiqarish texnik-texnologi. |   | To`liqroq |
2. Novvoy, qandolatchi. | |
Kod | 5321000 |
Kasbiy mutaxassisliklar | Non, makaron va kandolat mahsulotlarini ishlab chiqarish texnik-texnologi. |   | To`liqroq |